Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakDrutvo za boj proti raku : Odgovor


Drutvo za boj proti raku
Branka Drk

 


Teave s revesjem in krvavitev,
7.10.2006

Pozdravljeni! Zanimam se za svojega oeta. Pri oetu smo opazili, da krvavi iz zadnjice. To krvavenje se je pojavilo kar naenkrat ko je imel nesreo ko je padel iz drevesa. Vekrat je omenil tudi da ga boli trebuh vedar ni el ni k zdravniku. Sedaj pa je to krvavenje kar mono tako da mu obasno pride preko oblek. Najprej smo mislili da gre za heneroide vendar kolikor mi je znano bi imel teave tudi s sedenjem vendar tega pri njem ne opaamo. Mi lahko poveste za kaj naenkrat takna krvavitev? Kako ga naj pripravimo do tega da bo el k zdravniku! Ali je mono da so to znaki raka na revesju in kakni so e da bomo vedeli na kaj biti pozorni! Hvala!


Odgovor


Bolezen vedno prizadene loveka kot celoto- v njegovi telesni, duevni in duhovni razsenosti. Ob misli na raka se spontano sproijo negativna obutja tako pri obolelih kot pri zdravih. Begajo splona preprianja, da se proti raku ni mogoe zavarovati, da ga je teko odkriti...in tako kot va oe, odklanjajo obisk pri zdravniku. Pri vseh teh znakih oz. krvavitvi vam moram svetovati PREPRIAJTE OETA DA OBIE ZDRAVNIKA. Res mu nihe ne more odvzeti bremena bolezni in teav ( ki se mono prisotne), lahko pa mu marsikdo na tej poti odkrivanja teav pomaga.

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]