Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakOdvetnica Tanja Koroec : Odgovor


Odvetnica Tanja Koroec
Odvetnica

 


Vrailo brezplane pravne pomoi,
19.6.2017 Branko

Pozdravljeni! V sodnem postopku mi je bila dodeljena BPP. Po konanem sodnem postopku sem dobil sklep za vrailo BPP. e vedno sem prejemnik redne socialne pomoi in nimam denarja za vrailo BPP. Imam pa 30 dni asa od vroitve sklepa, da vrnem Bpp. V sklepu pie, da pritoba ni mona. Moen je le upravni spor. Ali lahko prosim sodie za odpust vraila BPP? Ali moram v vsakem primeru tudi, e je ogroeno preivetje moje druine, v predpisanem roku vrniti BPP? V postopku, ki je tajal skoraj tri leta sem delno uspel in ko vrnem BPPpridem do sklepa, da pravde v Sloveniji za potene dravljane ni. Kljub vsemu bom ostal poten in vas prosim za nasvet. V naprej se zahvaljujem za odgovor. Lep pozdrav, Branko.


Odgovor


Pozdravljeni!

Za utemeljenost izdaje sklepa o vrnitvi brezplane pravne pomoi bi bilo potrebno pregledati obrazloitev sklepa, sicer pa predlagam, da se z vpraanjem obrnete neposredno na odvetnika, ki vas je v tem postopku zastopal. Vsekakor vam predlagam tudi, da si dobro preberete odlobo s katero vam je bila brezplana pravna pomo dodeljena, saj so doloeni pogoji opredeljeni e tam.

Lep pozdrav, odvetnica Tanja Koroec

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]