Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakOdvetnica Tanja Koroec : Odgovor


Odvetnica Tanja Koroec
Odvetnica

 


Otrok ne eli oetu,
17.2.2017 zaskrbljena mamica

Pozdravljeni. Imam problem. Imam deklico staro 4,5 let in z njenim oetom sva se razla. Deklico je sodie dodelilo meni, bivi partner pa jo lahko vsak vikend odpelje k sebi in je z njo. Problem je e v tem, ker se tega sodnega odloka ne dri e tako ali tako pride po njo enkrat na mesec, ampak se takrat ko pride zaene herka vik in krik, da ne gre k njemu in da noe hodit k njemu. Ko pride ta as v mesecu sem raztegnjena na dva konca on insistira, da ima pravico in da mu je sodie dodelilo vse vikende, na drugi strani pa herka ki joe in me prosi, da naj mu reem da noe it z njim. e po telefonu se noe pogovarjat z njim. Kaj storiti? Se lahko on kam pritoi?


Odgovor


Pozdravljeni!

Predlagam vam, da se v zvezi s samimi stiki najprej obrnete na pristojni CSD, ki bo zadevo prouil in podal tudi stalie ali so stiki, v taknem obsegu in ob taknem nainu izvajanja e v otrokovo korist. V kolikor stiki niso v korist otroku in med vama ne bo moen dogovor o spremembi le-teh boste lahko pred sodiem podali predlog za spremembo stikov.

Lep pozdrav, odvetnica Tanja Koroec

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]