Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakOdvetnica Tanja Koroec : Odgovor


Odvetnica Tanja Koroec
Odvetnica

 


Postreba in oskrba stareje osebe,
6.2.2017

Ve let sem "stregla" bolni materi. Ko je umrla se je pojavila tretja oseba, ki je imela notarsko overjeno darilno pogodbo za hio, ki je bila lastnica mama, v pogodbi je bilo zapisano, da tretja oseba skrbi za njo do smrti, kar se pa ni zgodilo in dogajalo. Nastal je problem, da nismo dedii vedeli za to pogodbo, dokler nismo prili na zapuinsko razpravo. Ali imam pravico do delea ali kakorkoli, do priznanja mojega dela in strebe za pokojni mami, namre smo tirje dedii?


Odgovor


Pozdravljeni!

Predlagam vam, da pogodbo nemudoma pokaete odvetniku, saj je od vsebine pogodbe odvisna tudi vaa pravica, ki je lahko iz naslova neupraviene obogatitve in tudi nujnega delea, postavlja se mi tudi vpraanje veljavnosti te pogodbe, e je bila vaa mati sploh zmona razumeti posledice pogodbe itd. im prej si poiite pravno pomo!

Lep pozdrav, odvetnica Tanja Koroec

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]