Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakOdvetnica Tanja Koroec : Odgovor


Odvetnica Tanja Koroec
Odvetnica

 


Razvaljavitev dediine,
9.4.2016 suzana

Pozdrav! Zanima me, e se lahko razveljavi, ker sem pred dvjseti leti dala zapisati pol stanovanja herki, sedaj bi pa rada prepisala vse na sebe, ker imam tri otroke, bi rada da se razdeli na tri dele, po moji smrti seveda. Prosim da mi svetujete, kam naj se obrnem, da to imprej uredim. Hvala za odgovor!


Odgovor


Pozdravljeni!

Najprej bi bilo potrebno natanno videti vsebino pogodbe, ki ste jo pred 20 leti sklenili in natanne razloge, zakaj bi sedaj eleli to pogodbo razveljaviti. Zakon predvideva razline mone razloge za razveljavitev pogodbe, vendar je to odvisno od tega kakna pogodba je bila sklenjena, teh podatkov pa v vaem vpraanju ni zaslediti. Se pa lahko pogodba tudi sporazumno razveljavi, torej s sklenitvijo in zapisom nove listine, vendar mora biti za to soglasje vseh strank postopka. V kolikor elite ve informacij je potrebno zadevo osebno predstaviti, vkljuno z e sklenjeno pogodbo.

Lep pozdrav, odvetnica Tanja Koroec

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]