Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakOdvetnica Tanja Koroec : Odgovor


Odvetnica Tanja Koroec
Odvetnica

 


Preivnina za 15 mesenega otroka,
5.5.2013

Spotovani, sem mati 15 mesenega otroka. Bivi partner je pred kratkim dobil drugega otroka z novo partnerico. Ko je postal drugi oe, ne plauje ve preivnine za najinega sina. Pri nakazilih tudi vedno zamuja. Bivi partner ni v delovnem razmerju. Glede stikov in preivnine smo imeli celo dramo na sodiu, ki se je vlekla od sinovega rojstva do zaetka letonjega leta. Oe ima redne stike s otrokom. Prosim svetujte mi, kako do obljubljene preivnine za sina. Ko ga v pogovoru lepo prosim, naj preivnino nakae, saj je na sodiu obljubljal udee in tudi podpisal sodno poravnavo, me ostro zavrne, e da nima denarja in da preivnine ne more nakazati. Prosim povejte mi kakno teo ima podpisan dokument - sodna poravnava! Hvala za odgovor!


Odgovor


Pozdravljeni!

Sodna poravnava je izvrilni naslov in podlaga za vloitev preloga za izvrbo s katerim lahko doseete sodno izterjavo zapadlih zneskov preivnine.


Lep pozdrav, odvetnica Tanja Koroec

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]