Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloTudi v prihodnje ohranjamo brezplačno pravno svetovanje


25. okt 2022

Že od leta 2009 izvajamo brezplačno pravno svetovanje za občane Mestne občine Velenje in na ta način smo pomagali že več kot 15 tisoč občanom. Svetovanje, na katerega se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 030 480 937 ali e-naslovu [email protected].si, se izvaja na sedežu občine, Titov trg 1. Oseba je upravičena do treh brezplačnih pravnih svetovanj v enem letu, če ima stalno prebivališče v Mestni občini Velenje.

Občanom želimo tudi v prihodnje z zagotavljanjem brezplačnega pravnega svetovanja pomagati, jim omogočiti kakovostnejše življenje in lažje sobivanje v skupnosti. Zunanja pravna strokovnjakinja svetuje z različnih pravnih področij. Največ vprašanj, zaradi katerih ljudje pridejo po nasvet, je s področij družinske in delovne zakonodaje.
Svetovanje se izvaja na sedežu občine (Titov trg 1, Velenje), in sicer vsak torek od 14. do 16. ure, vsako prvo in tretjo sredo v mesecu od 12. do 14. ure, vsako drugo in četrto sredo v mesecu od 15. do 17. ure in vsak četrtek od 8. do 10. ure.

Na brezplačno pravno svetovanje se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 030 480 937, na voljo pa je tudi elektronski naslov [email protected]

Dosedanji uporabniki so zelo zadovoljni in hvaležni za tovrstno pomoč, saj si drugačne pomoči finančno ne morejo privoščiti.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]