Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 442

Velenje.com : Diskusije : Pripombe & pohvale : Vprašanje
 

cesta skale plesivec (Neznan 3.6.2021 6:52)

Naj mi nekdo pojasbi na podlagi cesa je bilo odrejena postavitev tako velikega lezecega policaja pri rumeni his v skalah..gre se za obvoz od eko mlinarja mimo friskovca proti rezervoarju.
Na spodnji cesti so normalne velikosti pri tej hisi pa taksno cudo da ni za veret....
Je res potreben "tacudn" policaj?????Lucky H.O.G    (3.6.2021 9:03)
ce bi tam stanoval, bi ti bil rajtam se premali!
jagababa    (3.6.2021 9:43)
ležečpolicaj more bit tak da se lahk komot peleš ene 30 če ne vsaj 40. ne pa tk da morš bremzat na 5km/h pa še vseeno počohaš dno avta.
Kanilab    (3.6.2021 11:03)
Edino pravilno.
Profesionalno in učinkovito. Povsod tako .
motofrik    (3.6.2021 13:00)
jagababa...s Francozom gre čez, kot po maslu... nisem mogel verjeti...
velenjelive    (3.6.2021 14:03)
...da se cim manj ljudje vozijo tam mimo... :)
CISD    (3.6.2021 16:28)
Na industrijski cesti pri prečkanju VISTAsarske so novga palicaja odmontirali, ker je bil prehud za betonšeke. Pa so ga ponucali v Škalah. Dokaz, da v Veleju ne frokamo.

Pravo vprašanje pa je, zakaj je DARS zaprl regionalno cesto. Gradbišče je bilo sedem mesecev od ceste oddaljeno več kot 100m. Cesto so razkopali šele pred nekaj dnevi, pa še to bi lahko storili pozneje. Žalostno je, da je bilo zaradi tega bolj ali manj oškodovanih več deset tisoč ljudi.

Cesto uporabljajo za parkiranje gradbene mehanizacije, skladiščenje materiala, izkopane zemljine in odpadkov, pranje vozil, železokrivnico itd. To bi lahko brez težav in stroškov uredili na trasi hitre ceste. Ups se opravičujem. Zato nimajo gradbenega dovoljenja. Imajo pa dovoljenje za 13 mesečno zaporo regionalne ceste, ki bo ob takšni dinamiki zaprta več let. SRAMOTA
sitemeter    (4.6.2021 9:20)
Spet te neki napihuje.
Deviacije, zaradi hitre ceste, Škale-Gaberke in v Plešivec bo letos konec leta na novo nareta in prevozna, potem bodo lahko v miru delali druge odseke hitre ceste.
capin    (10.6.2021 23:36)
cesta preko škal ni obvoznica za gradbišče,cesta plešivec sopota škale, pa cesta velunja gaberke tudi ne. uradni obvoz po oznakah poteka po trasi plešivec - miklavž - mislinjska dobrava - mislinja - velenje, takšen obvoz je dober samo za tistega, ki mu ni treba vsaj dvakrat na dan v dolino, da o nujni medicinski pomoči in slabi zimski prevoznosti spoloh ne govorimo.se pa vprašam kdo je odgovoren za promet na teh lokalnih cestah, dnevno srečamo velik avtobus, težke tovornjake s prikolico na cestah kje ne moreta dva osebna avtomobila eden mimo drugega brez umikanja. stanovalcem ob teh cestah je kvaliteta življenja padla na minimum vzdržnega. kdo je tisti ki lahko tako prizadene prebivalce plešivca , graške gore, posledično del škal in gaberk.
CISD    (11.6.2021 7:18)
Capin, prizadeti so tudi drugi občani MOV in Šoštanja, ki so redno ali občasno uporabljali severno magistralo. Toliko bolj, ker je na cesti Velenje Šoštanj še vedno gradbišče in polovične zapore, promet pa praviloma ves čas urejen izmenično enosmerno. Ob konicah so tam daljši zastoji.

Regionalna cesta Škale - Gaberke in Škale - Plešivec pa zaprta zaradi neodgovornih projektantov, uradnikov in oblastnikov od ministrstva za infrastrukturo, Darsa, županov, poslancev in svetnikov.

Kaj več o tem bi morali vedeti tudi izvoljeni krajani v svet KS Plešivec 2018-2022 Nada PIRNAT, Urška ŽEVART, Mitja BOROVNIK, Jože VIRBNIK - mlajši, Jože PRISTUŠEK, Janja KRENKAR in Damjan MUSAR,

Petra BEVC, predsednica in člani sveta KS Škale-Hrastovec: Lucija ARLIČ, Zdenko GORIŠEK, Peter KOREN, Edvard LIPNIK, Rok MIKLAVŽINA (podpredsednk), Marjana PUNGARTNIK-NOVINŠEK, Božidar REPNIK, Vlado VRABIČ in

Veronika BIŠKOP, Božidar VERBOTEN, Aleš BRITOVŠEK (podpredsednik), Matic ŽEVART, Zoran VIDEMŠEK, Dani AVBREHT(predsednik) in Iztok ŠTUMPFEL iz KS Cirkovce.

Ko bodo razkopali Škalski klanec, gradili viadukt pri Živicu, rondo s priključki na hitro in navezovalno cesto na Turnskih travnikih, nadvoz do zbirnega centra in pokriti vkop pri stadionu bo obstoječa cesta ZAPRTA!

Med sočasno izgradnjo priključkov hitre ceste na industrijsko cesto in cesto Velenje Šoštanj in menda viadukta nad železnico pa bo še slabše. MALO POTRPITE NASLEDNJIH DESET LET PA BO!

Šele potem bodo lahko zares začeli graditi hitro cesto nad Velunjskim grabnom in tunele proti Vodrižu na drugi strani Puste Gore.

Sposobni župan Šoštanja je ob tem zlobiral, da gradijo v Gaberkah (čeprav je gradbišče v Škalah), tovornjaki skozi mesto Šoštanj pa ne vozijo. Zaradi tega naredijo pa dvakrat več fur skozi Velenje. Najprej pesek do betonarne, potem pa beton do gradbišča, ki je v Ležnu. Mikserji prevozijo za vsako furo namesto 14km kar 24 km. Samo deset kilometrov več. BRUHNeprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]