Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 611

Velenje.com : Diskusije : Razmišljanja : Vprašanje
 

prepiri na velenje.com (Neznan 7.1.2020 19:22)

Kako to da na velenje.com je čisto vseno, če imaš nacističnega simpatizerja ali pa samo vprašanje, kje se prilepi vinjeta in bojo se ljudje med sabo prepirali. Za božjo voljo, koliko je inteligenčni kvocient uporabnika te spletne strani?sitemeter    (7.1.2020 19:29)
kaj je to spletna stran?
frenk 53    (7.1.2020 19:42)
Neznan, nikar ne bodi tak špil-ferderber ! Mi sew imaqmo prav fajn. Žalostno je le to, da očitno predstavljamo povprečnega Slovenca. Folklora pač!
tjun8562    (7.1.2020 20:58)
@ frenk 53....
podpis!
velenjelive    (7.1.2020 21:28)
Dragi neznani odpiralec diskusije

Spletna stran www.velenje.com je odvisna od provokativnih diskusantov in stevilo umrlih oseb! Mogoce se od razpored zdravnikov in malice DK zaradi direktne povezave na dolocene strani!

Osebno sem clan na tem portalu se od prvega lastnika oz. ustvarjalca velenje.com D.O. in se v casu mandata M.V.... pa vse od zdajsnega lastnika.

Trenutnega lastnika ne poznam, vem pa da ni toliko skrbn moderator v rubriki diskusije, kajti ne prepreci oz. ne sankcionira dolocene diskusante... On ze ve zakaj ne. Tudi mene zalosti, kaj vse se sprasuje in pise na tem portalu....posebej posamezniki ki nimajo niti malo moralnega socutja do drugih drzavljanov oz. mescanov, ki so prav tako ljudje. Vsak clovek ima dobre in slabe plati, vsaka vera ima dobre in slabe plati, vsaka politicna stranka ima dobre in slabe politike,... V glavnem kot kitajska filozofija Jin in Jang. Ne obstaja popolna ideologija!

Ce se zacne diskusija z...

Bog ne obstaja...
A je Velenjka odprta...
Vsi muslimani so teroristi...
A gdo ve...
Gorenje bo propadlo...
Velenkovac...
Hristos se rodi...
Mi Hrvati...
Spess in Sdres...
Gorenjski zakljucek...
Bozicnica...

... Pa lahko bi se nasteval do jutra, so diskusije kjer bodo nekateri stresali svoje frustracije. Ze sam odpiralec diskusije se spusca v provokativnost in uziva v tem.

Zal zivimo v obdobju virtualnega sveta, kjer se nekateri za zaslonom pocutijo varno in lazje stresajo sovrastva nad drugimi.

Lp
fatpanda    (7.1.2020 21:32)
ok boomer
Zivkojelep    (7.1.2020 21:32)
potrjen katolik tukile
Cirilica    (7.1.2020 21:33)
"Zal" kako slabo pa bi bilo da oseba nebi vzela malo heca? Po mojem mnenju je čisto vredu, pa še smešno je.
lubca    (7.1.2020 21:43)
velenjelive

A se ti ne zdi, da to kar ti praviš tule, ko govoriš o provokacijah, frustracijah, ... , da provokacije prihajajo od okolja, iz TV, twiterja, FB, ... do diskutantov, da so nam ljudje iz okolja "zgled" za obnašanje do diskutantov tule gor. In, ko diskutante razjezijo ti ljudje iz okolja potem se diskutanti znesejo nad portalom.

Te vprašam, če državni sekretar sme voščiti kot je voščil? (pri tem mu nekateri všečkajo voščilo; pomembni ljudje, npr. Fajonova, itd.)

Če sme on, državni sekretar tako govoriti, zakaj potem nebi smel en drubižek, en diskutant govoriti kot govori državni sekretar Štromajer?

Hvala za odgovor velenjelive.
lubca    (7.1.2020 21:45)
pardon: drobižek
volimkrastavac    (7.1.2020 21:46)
bottih lubca
lubca    (7.1.2020 21:49)
volimkrastavac sem že tih
Cirilica    (7.1.2020 21:52)
volimkrastav bottih črnac
volimkrastavac    (7.1.2020 21:53)
sam sarkazem je bil
Cirilica    (7.1.2020 21:55)
volimkrastavac Imaš problem ejga. Ženska pridno dela in se muči za red diskusije, ti ji pa vse uničiš. Zato so ženske nad vami
kuhalnica    (7.1.2020 21:55)
Lubca ne vem kaj je z tabo,če lepo pišeš najdeš nekaj kar tine paše in popljuvaš,če pišeš nesramno zopet popljuvaš.Povej mi a bi ti rada bila jebena obene pa nedolžna to ne gre nikakor skupaj.
lubca    (7.1.2020 22:00)
kuhalnica, jaz se držim teme ki jo je odprl neznan oz. velenjelive. To kar ti zdaj odpiraš je nekaj drugega.
velenjelive    (7.1.2020 22:12)
Lubca, predvidevam da ti moji odgovori ne bodo vsec.

Kar se tice okolice in problemi iz okolice, resujem te zadeve v "okolici"...ampak te problemov skoraj nimam. Nimam jih iz dveh razlogov. Prvi razlog je da se izogibam taksne okolice, drugi pa je da se ne vtikujem v probleme drugih.

Ce bi Fajonova jedla drek, a bi ti tudi? Predvidevam da ne. Politiki in ostala njihova delegacija pa je razred zase.

Drugace moj post ni namen pametovanja, rad bi samo opozoril iz osebnega mnenja, da veliko diskusantov malo pretiravajo pri izrazanju "osebnih" stalisc.

Lp
lubca    (7.1.2020 22:19)
velenjelive, niti slučajno, da mi tvoj odgovor nebi bil všeč. Res je kar praviš.

Želim samo pokazati na to, da nas IZ okolja "izobražujejo" kako se PRAVILNO pogovarja. Ko poslušaš (nič ne ješ tiste pizze kot jo je Zver v Bruslju) kako se oni

pogovarjajo preko medijev z NAMI potem se ni za čuditi, da se diskutanti (mali ljudje) navzamemo njihovih "pravil" pogovarjanja.

Saj se z mano ni treba strinjati, samo povedati želim zakaj npr. en diskutanta v 10 stavkih 5x uporabi besedo "idiot". Ker se je tega naučil od onih, ki jih ceni - spoštuje.
Old Punca    (8.1.2020 13:06)
Način komunikacije je veščina, ki se je naučimo doma, ki se je naučimo v okolju. Jasno je, da okolje zelo vpliva na način razmišljanja. Z eno besedo, veliko ljudi ni sposobno mormalne komunikacije. Kaže, da je družbeno sprejemljivo, da se žali, da se obeša na vsak stavek, samo zato, da se ve, da sem jaz- jaz. In da si upam.
Z inteligenco to nima ničesar. Zvonc je recimo nadpoprečno inteligenten, nama pa čustvene inteligence. S svojim načinom pisanja in komunikacije, ki jo poznam tudi iz najinega osebnega stika, zato sem ga prepoznala, skrit pod neizledljivostjo, pljuva po vsem in vsakumor. Tak način ima Janševa garda, vendar on ne spada med njegove člane, se mu pa dopade, da je lahko nesramen. Nesramnost in žaljivost nista nikoli bila odlika ljudi, ki jim je do osebne časti.
Nekateri pač ne morejo drugače. Na eni strani eden od ekranov, na drugi strani prepiranje, tak je njihov modus vivendi. V resnici pa so šleve, ki niso sposobne misliti s svojo glavo. Pravzaprav sploh ne mislijo.
lubca    (8.1.2020 14:11)
Old Punca

ni mi poznano, kakor zgoraj navajaš, da bi bili npr. Štromajer, "kulturnica" Svetlana, "komedijant" Kobal, ... v Janševi gardi ali pa da bi se jim Janševa garda dopadla in da se zato izražajo kot se izražajo

češ zakaj se npr. taki izražajo kot se izražajo. In potem potegneš kot edine razloge zakaj se npr. poleg Zvonca pa Kuhalnice, gosjaka, faraona, itd. ... oni tako izražajo kot se.

Da je razlog za njihovo izražanje Janševa garda, ne pa njihova lastna "inteligenca". Bogi so potemtakem na inteligenci, če se morajo ravnati po strunah Janševe garde, če nimajo lastne kmečke pameti.
lubca    (8.1.2020 14:13)
Bogi so (Štromajer, Kobal, Svetlana, ...) potemtakem na inteligenci, če se morajo ravnati po strunah Janševe garde, če nimajo lastne kmečke pameti.
Old Punca    (8.1.2020 16:02)
Kmečka pamet je samo logično razmišljanje.
Če bi kmečka pamet kaj veljala, bi bili kmetje najbolj bogati in bi vse urejali najbolje. Šteje samo pamet, ki je razumna.

Lubca, ti si se pojavil ( očitno imaš Y kromsom), prvič, ko se je pojavilo razkritje dveh policistov, ki sta se spajdašila s kriminalci. Zdi se mi, da je bil eden iz Hramš, tega se zanesljivo spomnim. In tvojega zagovarjanja njunih dejanj. To je redko, da se kdo zavzema za dva razkrita barabina. In nisi imel niti toliko od dole, da bi se prijavil pod moškim nikom. Ženske tvojega načina komunikacije nimajo. Nobena na tem forumu.
Torej, Lubca, ali Lunček, si podkupljiv policist iz tiste zgodbe?
lubca    (8.1.2020 18:12)
Kje so Hramše? Brcaš u temo. Ne odgovoriš pa

zakaj Štromajer, "kulturnica" Svetlana, "komedijant" Kobal, drugorazredni Tuerk, .... govorijo kakor govorijo in

očitno po tvojem kopirajo Janševo gardo - tako nas izobražujejo kako naj mi govorimo, diskutiramo; npr. (Korčetova Jerca je pravila da so se JJ drli nanjo; kam je pa zdaj poniknila? njena mamca poleg NLB na pranju iranskega casha da se danes strelja na Irak, ati na štabu slo-vojske),

ker sami Štromajer, "kulturnica" Svetlana, "komedijant" Kobal, drugorazredni Tuerk, ... nimajo toliko intelekta, da bi na njihovem zeljniku kaj zraslo ampak morajo kopirat Janševo gardo. A si se v koleno ustrelila?

Pojdi v Lokovico pravico iskat.
CISD    (8.1.2020 20:02)
Debelost krompirja x je obratno sorazmerna kmečki pameti y.

x * y = k
partija    (8.1.2020 20:16)
Mene moti edino to, ko se ljudje ne držijo teme.
Old Punca    (8.1.2020 22:13)
Nikomur ne bom ničesar odgovarjala, sploh pa ne za druge ljudi. Ker mi ni treba.
Zadeva Hramše? Kaj pa vem, nihče ne bi priznal, a ne.

CISD: debelina krompirja je obratno sorazmerna s količino strun ! Pa ni kmečka pamet, ampak izkušenost. ( Krompirja mi zmanjkuje, korenčka pa sploh nimam press.)
lubca    (9.1.2020 8:45)
Old Punca je močna diskutantka na teh diskusijah; nikomur ne bo nič odgovarjala, samo svoje praule bo napletala - se boji DIALOGA
faraon    (11.1.2020 17:51)
lubca...problem premaknjenih je v tem, da vsem vsiljujejo svojo tako ali drugačno norost. Če druge "boli..." kaj ti častiš ali se delaš da častiš...ne skakati do stropa in se ti ne bo treba kregati s celim svetom. ampak tebi je to potrebno...brez zmerjanja in kreganja tvojega prepričanja ni...ker nisi sposoben verketi v ničesar razen kaos. Pojdi tja, kjer so "tvoji" in uživajte. Problem je v tem, da ste še tam vsi skregani...saj ne poznate normalnega soodnosa z drugimi.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]