Velenje.com uporablja pi¹kotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pi¹kotke zunanjih partnerjev, s katerimi bele¾imo statistiko obiska. Veè o pi¹kotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo sogla¹a¹, z uporabo pi¹kotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : �port : Novica
 


Osterc 2. in 3. na celinskem pokalu v Engelbergu


31. dec 2016

Na drugi tekmi celinskega pokala v ¹vicarskem Engelbergu je znova blestel Alja¾ Osterc, ki je tretjemu mestu tokrat dodal ¹e drugo.

Leta 1999 rojeni Alja¾ Osterc je sijajno vstopil v svet zimskih tekem celinskega pokala. V sredo je bil v Engelbergu tretji, v cetrtek pa je odlièno formo na zaèetku zime potrdil z drugim mestom. Po prvi seriji je bil peti, v finalu pa je s 133 metri skoèil tik pod vrh. Na njegovi èetrti tekmi v tej zimi so to tudi èetrte stopnièke (na prvih dveh je bil na alpskem pokalu tretji in prvi). Dijaka kranjske gimnazije je v finalu premagal le tretjeuvr¹èeni s prve serije, Avstrijec Daniel Huber, ki je na¹ega mladenièa premagal za 4,1 toèke. Tretje mesto je osvojil vèeraj¹nji zmagovalec z Norve¹ke, Joakim Aune, ki je v finalu izgubil eno mesto.

Z dvema tekmama od sedmih je Alja¾ trenutno na 14 mestu v razvrstitvi celinskega pokala.


----
Vir: SSK Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  info@velenje.com