Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Lokalne novice : Novica

Podjetje Aplast d.o.o. se predstavlja


12. maj 2022

Aplast d.o.o. je sodobno in izkušeno podjetje, specializirano v proizvodnji in oblikovanju široke palete izdelkov rotacijskega litja (rotomoulding) in se nahaja v občini Žalcu.
Glavna usmeritev podjetja je že od l. 2002 podzemna infrastruktura s kanalizacijskimi in vodovodnimi sistemi. V njihovi ponudbi so izdelki za zbiranje in obdelavo odpadnih voda, zbirni sistemi za pitno vodo in tehnološke vode, sistemi za podzemno zbiranje in ločevanje odpadkov kakor tudi elementi za plavajoče cevovode. Njihovi izdelki pa so prisotni tudi v avtomobilski industriji.

Z več kot 130 zaposlenimi sledijo načelom tehnološke inovativnosti, gradijo lastno blagovno znamko in uživajo visok ugled tako na domačem kot tudi na mednarodnih trgih. Za to uporabljajo najnaprednejšo tehnologijo rotacijskega litja, ki ima manjši vpliv na okolje in ohranja prihodnost naše okolice.

Več kot 50 % prihodkov ustvarijo z izvozom v več kot 30 držav po vsem svetu. Delež izvoza se je v zadnjih letih skoraj podvojil. Izjemna zvestoba kupcev je rezultat tako v usmerjenosti v razvoj visokokakovostnih izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve po kakovosti, varnosti in učinkovitosti, odličnemu razmerju med kakovostjo in ceno, fleksibilnosti kakor tudi v posebnemu pristopu, ki ga uporabljajo pri sodelovanju s poslovnimi partnerji. Izdelkom pod lastno blagovno znamko tako zagotavljajo tržno prednost in prepoznavnost na vedno bolj konkurenčnem svetovnem trgu.

Izdelki so plod lastnega razvojnega oddelka, ki združuje vso potrebno strokovno znanje, od zasnove in konstrukcije pa vse do izvedbe izdelka. Hkrati so zanesljiv partner, ki skupaj z naročnikom razvije orodje in poskrbi za izdelavo želenega izdelka. Razpolagajo s standardom za sistem vodenja kakovosti ISO 9001 in standardom za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001.

Leta 2021 so se uvrstili med TOP 101 srednje velikih podjetij in se ponašajo z bonitetno oceno odličnosti AAA. Istega leta pa se je celotna proizvodnja preselila na Ložnico pri Žalcu, ki predstavlja infrastrukturno ugodnejšo lokacijo. Podjetje stalno vlaga v investicije in razvoj. Z zgrajeno novo, modernejšo proizvodno halo in z novimi stroji je podjetje že lani povečalo proizvodne kapacitete, kar zagotavlja stalnost obstoječih delovnih mest. Z nakupom novega stroja, ki bo dobavljen v prihodnjih mesecih odpirajo nova delovna mesta.
----
Vir: Aplast d.o.o.


-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]