Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Lokalne novice : Novica

Premogovnik Velenje prodal Kamp Jezero


9. maj 2022

Premogovnik Velenje je skladno s poslovnim načrtom v petek, 6. maja, podpisal pogodbo o prodaji kompleksa Kamp Jezero Velenje v višini 1,050.000 mio EUR (brez DDV). Prodaja je bila vodena po postopku javnega zbiranja ponudb. Tokrat je interes za nakup izkazalo več ponudnikov, zato je bil z vsemi ponudniki izveden še en krog pogajanj. Mestna občina Velenje v tem postopku ni uveljavljala zakonske predkupne pravice. Kupec Rajko Fajmot iz Ankarana ima s kompleksom ambiciozne načrte in je že začel z aktivnostmi, da kompleks čim prej zaživi in dobi primerno vsebino.

Na razpis za prodajo kompleksa Kamp Jezero, ki ga je Premogovnik Velenje objavil 10. 2. 2022 na svoji spletni strani in portalu nepremicnine.net, so do roka za oddajo ponudb, ki je potekel 15. marca letos, prispele tri ponudbe. Vse prispele ponudbe so bile nad izhodiščno ceno, ki jo je Premogovnik Velenje postavil na 755.000 EUR (brez davka).

Premogovnik Velenje vse nepremičnine prodaja po postopku javnega zbiranja ponudb in v postopkih prodaje nepremičnin spoštuje načela zakonitosti, transparentnosti in gospodarnosti ter enake obravnave vseh udeležencev.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Skupine Premogovnik Velenje


-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]