Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Lokalne novice : Novica

Napoved čiščenja garažnih prostorov v garažnih hišah


28. apr 2022

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščamo, da se v ponedeljek, 2. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov.

S čiščenjem bomo začeli v ponedeljek, 2. maja 2022, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 3. maja 2022, od 7. ure dalje bomo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 4. maja 2022, od 7. ure dalje bomo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.


GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

Uporabnike garažne hiše Avtobusna postaja Velenje obveščamo, da bo v četrtek in petek, 5. in 6. maja 2022, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v četrtek zjutraj, 5. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petka, 6. maja 2022, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščamo, da bo v soboto in nedeljo, 7. in 8. maja 2022, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v soboto zjutraj, 7. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno nedelje, 8. maja 2022, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.


GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščamo, da se v nedeljo, 8. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 8. maja 2022, ob 7. uri, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.


Ker želimo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Zahvaljujemo se za razumevanje.


----
Vir: Komunalno podjetje Velenje, d. o. o.


-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]