Velenje.com uporablja pikotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter pikotke zunanjih partnerjev, s katerimi beleimo statistiko obiska. Ve o pikotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglaa, z uporabo pikotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakBranko umurdi : Odgovor


Branko umurdi
Licencirani trener fitnesa FZS

 
Problem kopienja maobnih blazinic,
27.10.2006

Stara sem 40 let in me zanima, kako odpraviti maone blazinice okrog pasu, kateri fitnes priporoate in kakne vaje so priporoljive tudi za izvajanje doma?


Odgovor


Pozdravljeni!

Samo uravnoveena prehrana in redna telesna vadba vas bodo pripeljali do lepega in zdravega telesa. Izbira fitnesa je vaa odloitev. Ker ne elim delati kritike ali reklame za doloeni fitnes ne bom imenoval nobenega iz Velenja. Dejstvo je, da v Velenju nimamo niti enega fitnesa, ki bi deloval tako kot se spodobi. V bodoe priakujem spremembe na katerim delam tudi sam. Vadba doma ni slaba ideja. V potev pridejo vse vaje, ki smo jih vasih delali v oli, kot je npr. poepi, izpadni koraki, trebunjaki, skleci, vadba z rekviziti...Problem se pojavi po 4-6 tednih redne vadbe ko se nae telo z ivnim sistemom navadi na obremenitve in se napredek ustavi. Vadbo doma je teko narediti progresivnejo, ker ne moremo dodajati bremen. ez as ta vadba preneha dajati rezultatov. Zato vam vseeno priporoam vadbo v fitnesu.

LP!
Branko

 

<< Nazaj na spisek vpraanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]