Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

beda vlade rs (Dacho61 8.9.2023 13:18)

Kakšna je beda te vlade in gru-gru-gru blef firerja je pokazala zadnja Tarča!
Spet lažejo o višini poplavne škode, kot so pri sanaciji bank, samo da še bolj z davki in obveznimi dajatvami, pod pretvezo solidarnosti, obremenijo drzavljane in gospodarstvo, sami pa se ne odpovedo popolnoma ničemur, niti Vlada, niti Predsednik vlade, niti Urad predsednice drzave, niti Državni zbor, niti gru-gru-gru blef firerjev in državni GEN-i, Petrol pa eno kavico za na pot za prostovoljca, a se zajebavate! In gru-gru-gru blef firer, pa TOP GUN Serpentinšek in “japonski delavec” Mesec, ki dela 14 ur in to brez vsakega dopusta od 4. avgusta letos, govorijo o solidarnosti, MRŠ DRHAL BARABINSKA!!! Za takšne barabine sta imela zdravilo njihova politična vzornika, bog komunajzarjev Stalin in bog kaviar socialistov in levuhov, skoraj “sosed”, naci socialist Dolfi!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!!!partija    (8.9.2023 17:54)
Dacho sicer si tako zafrustriran, da se s tabo sploh ne da normalno pogovarjati. Vlada je katastrofa, ampak večini to ni problem priznati. Vi janševi pa ene stvari svoje vlade še nikoli niste skritizirali. Če ima kdo kaj proti ni Slovenec. Spremenili niste že 30 let ničesar.
Recimo tudi Ukrajina, vsi levi že prej niso podpirali "Slava Ukrajini", ker vemo, da je to smrt eu. Tudi se kritizira delovanje eu in NATO, ker so se stvari spremenile. Vi pa ko bubregi tako kot bo rekel janša tako je prav in nič drugače. Verjetno si preveč zafrustriran, da bi razumel, ampak sem vseeno probal.
partija    (8.9.2023 17:57)
Erika je kar konkretno napadla bleferja Mesca, ki je pokazal, da je kot minister sposoben odgovarjati na samo v naprej napisana vprašanja. Zmlela ga je brezkompromisno. Ko se kaj takega zgodi na desni se janša skrega z vsemi mediji kar je bila njegova druga poteza v prejšnjem mandatu, takoj za tem ko so najprej sebi zvišali plače.
Obraz-    (8.9.2023 20:39)
Daćo, drž se šajtrge.
Dacho61    (8.9.2023 23:08)
Ksihtić, menjaj posrane plenice, da ne smrdiš po forumu!
Za šajtrgo pa najamem takšne kot si ti, butaste in ubogljive!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA IN KSIHTIĆA!!!
partija    (8.9.2023 23:10)
Ti dam še povezavo do komentarjev na Tarčo

https://www.rtvslo.si/slovenija/kako-se-bo-financirala-obnova-po-poplavah/680668

Vsi so pošpukali vse po vrsti. Se vidi, da ni več vas janšistov na oblasti. Vi hvalite svoje vlade kot največje budale. In zato vas nihče noče.

PS: janša je samo za covid dodatke zmetal 1 milijardo, pazi ne za varnost, ampak za covid dodatke ljudem, ki sploh niso imeli stika z ljudmi. Si je kupoval volitve.

https://www.google.com/amp/s/www.zurnal24.si/amp/slovenija/preseneteljivo-za-kaj-je-slo-najvec-denarja-za-covid-ukrepe-372746
Dacho61    (8.9.2023 23:51)
partija, očitno tebe jebe frustracija! Jaz nimam problemov kritizirati niti jajota in njegovih, niti koga drugega, če slabo vodi državo, podjetje, itd..
Pri levuhih mi je fajn, ko so tako obljubljali, kako bojo drugačni, kaj vse in kako hitro bodo vse naredili in uredili, pa od tega ni niti ene stvari niti dobro zaceto. In volilci ste jim spet in ponovno nasedli! Res je, tudi jaz sem bil med njimi, levimi volilci vse do zadnjih volitev, ker sem jim tudi jaz verjel, da nodo kaj dobrega naredili za državljane, a žal so me vedno nalagali in zato sem volil drugo politično opcijo in še enkrat, ni mi žal, ne glede, da niso zmagali, ker so do sedaj pokazali sodelovalno zmožnost z vlado v dobro državljanov, seveda tam, kjer program stranke to dopušča, kar leve stranke nikoli, ampak res nikoli niso zmogle, ampak so “pumpale” volilce “samo da ni Janša” in bile rušilne ter destruktivne, ko je jajo vladal ter nesposobne in odstopajoče, ko so vladale, vladale pa so 9 vlad od 15 in skoraj 20 let od 32 let samostojnosti!
Kako lahko lažeš, da Ukrajine ne podpirajo levi, če še sedaj pošiljajo vojasko opremo v Ukrajino in Golob pravi, da jo je potrebno podpirati?!? Jaz jo podpiram, ker mislim in verjamem, da ima lahko vsak narod svojo samostojno državo in da se lahko povezuje s komer hoče in želi! In me pri tem ne briga mnenje ne Goloba, ne jajota!!! Če pa ti misliš, da Slovenija lahko preživi brez povezav, družbenih, gospodarskih, političnih in tudi vojaških, si pa vse povedal!!! Dva mio folka ni prav noben pomemben faktor v regiji, kaj šele v EU, NATU in OZN, to so samo enake laži in litanije istih, kot v prejšnji propadli državi, kjer Slovenija, okoli 8 % prebivalcev, ni imela prav nobene politične moči, pa čeprav je ustvarila okoli 25 % ekonomije.
In partija, lahko me pljuvaš kot želiš, a rezultati tvojih so ne samo porazni, ampak hudo, hudo škodljivi za Slovenijo, to so v Tarči povedali prav vsi, razen slovenski top gun Serpentinšek, slovenski Japanese worker Mesec in skrita eminenca Frangež! Seveda pa ni bilo super man Goloba in cash blagajnika Boštjančiča, ki si ne upata priti pred ljudstvo brez vnaprej znanih vprašanj! Jajo je imel jajca in vedno mirno odgovarjal, ne vem, kje se je kregal, v volilnem obdobju pa je kreg in obkladanje “normalno”, še najbolj se ga posložujejo levi!!!
“Verjetno si preveč zafrustriran, da bi razumel, ampak sem vseeno probal.”
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!!!
Dacho61    (9.9.2023 0:01)
partija, seveda zdaj špukate po svojih in sebi, saj ste jih izvolili! In morda celo verjamem tvojim navedbam o napakah prejsnje vlade, seveda so bile tudi barabije in zato so izgubili, a fajn je bilo poslusati leve kako drugacni bodo in so res, RES SO ŠE VELIKO SLABŠI OD JAJOTA IN NJEGOVIH! In volitve bodo pokazale vso bedo tega vladanja, ljudje jim bodo pokazali, kaj “dobrega” so naredili zanje, razen novih davkov in novih “prostovoljnih” prispevkov!!! ZLATE RIBICE PA ITAK!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!!!
partija    (9.9.2023 13:30)
Dacho61
Bimbo, mojih ni v parlamentu. A ti pa sd in sds? Pa ti si glavna smet države.
zvonc    (9.9.2023 13:35)
boli boli neka boli Tragedija ni v tem da Mesec in on komedijant in puškobacač šarec ter ostali komunajzarji v tarči niso sposobni odgovarjat (to je znana resnica teh kretenov ) ,ampak je tragedija pri ljudeh ki so izgubili vse v poplavah -komunistična vlada pa jim še 1 mesec po poplavah ni sposobna pomagat-zima pa se bliža ,čeravno imajo v proračunu na razpolago 185 MIO EUR in namesto da bi pomagaliz tem denarjem ga ćuvajo za izplačilo malih delničarjev elektro firm -da potem ne bo ovire za privatizacijo teh firm od strani Goloba in ostalih komunajzarjev ki je že prej manipuliral(privatiziral) z denarjem iz državne firme gen i Z popljavljencev pa se norčujejo -češ mi smo jim ponudili stisk roke in objem in sedaj še ustanovili posebni telefon kjer butalci odgovarjajo na vprašanja nesrećnikov -tako kot pri zdravstveni reformi ko so ustanovili posebni telefon kjer so butalci mlatili prazno slamo-ljudje pa čakajo v vrstah za specialiste Nesrečniki pa rabijo pomoč v denarju in npr v mnenju statikov ki bi povedali ali je njihova hiša za zrušit ali za obnovo in za ta namen so komunajzarji ustanovili tehnićno pisarno v ljubljani in ne tam kjer so poplave Nič čudnega pri ministrici -priučeni šivilji Bratušek Rezultat , komunajzarji so uvedli davek na račun poplav -ta davek bo trajen in z tem možnost zlorab za poplačilo kolesariatov ,makarovičk,plenićarjev in pdb Zanimivo pa da sedaj ob poplavah ni tistih golobjih nevladnikov z ono Niko kovač ,jenulom ipd
ex sulc mare    (10.9.2023 8:25)
@zvonac, a si žleht? Seveda si! A si butast? Seveda si!
V naši občini so vse družine, ki jim je hiše ali bivalne prostore poplava, plazovi, tako uničila, da ne morejo več v njih bivati, nastanjeni v začasnih drugih prostorih. Nekaj jih je v občinskih stanovanjih, nekaj pri sorodnikih, nekaj pri znancih. Nihče ni gol, bos, lačen. Vsi so na suhem, toplem, preskrbljeni materialno in moralno.
V mesecu dni izgraditi novo hišo pa je... ?? Že zato težje, ker si trenutno ogledujejo upravičenci do nadomestnih bivalnih prostorov, lokacije, parcele in nekaj starejših celo razmišlja, da ne bi več imeli svoje hiše, ampak stanovanje v bloku.
Vsekakor se bo upoštevalo pri nadomestnih gradnjah tudi njihove želje.
Verjamem, da bo ( je ) tako tudi v drugih občinah.
Ko je Erika zastavila, v Tarči, nekomu, ki je izgubil hišo in se je ta zahvaljeval vsem, ki so mu pomagali, tudi občini, RK, Karitasu, koliko sredstev, denarja je že prejel v pomoč, je človek pogoltnil knedelj in ni omenil vsote.
Prav je, da so komunajzarji uvedli solidarnostni davek. Sprejeti je še potrebno samo odločitev, da se v vsaki občini ustanovi komisija, odbor, ki bo bedel nad razdeljevanjem denarja upravičencem, gledal pod prste žpanom in direktorjem OU, da bodo pomoč dobili vsi, ki so do nje upravičeni v vsaj približno enakem deležu. V tej sestavi pa ne sme biti župan, njihovi sorodniki, občinski svetniki ampak neodvisni člani.
Ko bereš kakšne zneske škode prijavljajo neke zahojene občine, te dregne v možgane. Mar imajo zlate ceste, mostove, kanalizacijo, ka li?
Dacho61    (10.9.2023 10:36)
Sulček, BRAVO! Etiketira druge, pokaže sebe, ko spreminja bit in temo etiketiranca in ne obsoja ravnanja svojih političnih bogov! PRIDEN!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
ex sulc mare    (10.9.2023 18:37)
@dačo, zelo boli?
Dacho61    (10.9.2023 20:59)
Sulček, PRIDEN, PRIDEN, PRINESI PALICO!!!
Zelo boli, da pokam od smeha, ker si priden kot naš kuža!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
ex sulc mare    (10.9.2023 21:16)
@ dačo, boli?
Dacho61    (11.9.2023 21:01)
Sulček, PRIDEN, PRIDEN, PRINESI PALICO!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!!!
ex sulc mare    (11.9.2023 22:52)
@Dačo, a zelo boli?Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]