Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

izginili 2 milijardi (Neznan 4.9.2023 11:49)

Da boste vedeli kaj se dogaja v Slo

https://spletnicasopis.eu/2023/09/03/kraljestvo-za-rtv-slovenija/biokill    (4.9.2023 13:16)
..po moje ima princ teme prste vmes ..
Obraz-    (4.9.2023 14:28)
Seveda ima princ teme prste vmes. Med prvimi je letel k ukrajinski neonacistični vladi in zahteval sankcije proti Rusiji. Posledično je padel BDP v celotni EU, za Ukrajino pa je iz Evrope izginilo več sto milijard, ne samo dve. Kje pa je tistih deset milijard, ki si jih je princ teme izposodil med pandemijo? Je že kaj znano kaj se je zgodilo s to "bombo za 10.000.000.000 EUR"?
Obraz-    (4.9.2023 14:34)
Kar pa se tiče RTV-ja. Kako pa so prišli vsi ti janšistični kadri v RTV SLO in prevzeli oblast? Preko strokovnega (ne)znanja? Ja, pa ja. Ko janšisti očitajo komunistom, da strankarsko kadrujejo, lol. Diktatorje s zamenjali diktatorji. Sicer je pa znano, da fašisti, janšisti in nacisti najbolj mrzijo komuniste in obratno.
Bodeča#neža    (4.9.2023 14:56)
Naj Jančič še kaj na to temo napiše, ko vedno vse vidi in vse ve!!
https://www.rtvslo.si/slovenija/dokumenti-ne-lazejo-kovacic-z-janso-o-milijonskem-hrvaskem-poslu/364034
Dacho61    (4.9.2023 15:57)
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBISTOV IN KSIHTIĆA!!!
Alkoholik    (4.9.2023 16:27)
Dar.. Zup.. !
Ti si največji diplomirani idiot na tem forumu, poleg tvojih komunistično fašističnih izrodkov, ki bi še vedno radi živeli na račun države. Seveda pa so različni psevdonimi, ki jih imaš kar nekaj in za njimi se v večini skrivaš ti osebno.Tako si vedno sam sebi odgovarjaš.
Kapljač.... Obraz....
Večina ne ve kdo si Zdaj si bodo prišli na čisto
In še nekaj : morali bi te med vojno zapreti, ko si švercal orožje, pa ti je Janša pogledal skozi prste.
Bila je to velika napaka
Si sramota za ta forum.
Obraz-    (4.9.2023 17:07)
Alkoholik, drž se flaše. Pojma nimaš.
partija    (4.9.2023 19:12)
Obraz pa res ni kapljač. Pri kapljaču je bilo 90% vsebine o cerkvi in janši pa še to stalno ponavljanje enega in istega. Nič koristnega. Obraz ima pa sam več širine kot 100 milijonski rtv.
Piiko    (4.9.2023 20:20)
Vsakemu je jasno, da so Kapljač, Obraz in D.Z. ena in ista oseba. Njegovo sovraštvo izvira ker so ga v MARICI, vozili kot krompir ( šverc orožja ) ga vsekali po prstih, kjer je jokal kot dež in napolnil hlače, ko se je srečal z svojo resnico. Ni samo sramota za forum, je sramota, zase, za človeka, za Slovensko državo. Njegov spisek prekrškov in ostalega pa je debel kot telefonski imenik, za nas ki ga poznamo, ga nihče ne jemlje resno. Pač uboga para. Sodi v rang ljudi, ki vse vedo kaj bi morali drugi, sam pa ne ve kaj s svojim zavoženim Življenjem je pa ta Forum vse kar ima.

Bila je napak, da mu je Janša pogledal skozi prste, še večja, pa da smo ga 5. dan vojne vzeli v TO, potreboval ga ni nihče, je pa saj bil pod kontrolo, da ni počel neumnosti.
Piiko    (4.9.2023 20:34)
Hitler je bil od julija 1921 predsednik Nacional socialistične nemške delavske stranke. Na oblast so mu pomagali Nemški SD jevci Social Demokrati ravno takšni, ki sedaj rovarijo po Ljubljani, državi Torej SVOBODA je klon od Hitlerjeve vladne garniture.

Jeseni leta 1919 je Hitler začel doživljati svoj politični prodor. Pridružil se je v Nemško delavsko stranko, ki jo je kmalu preimenoval v Nacionalsocialistično nemško delavsko stranko (NSDAP - National sozialistische Deutsche Arbeitspartei). Do leta 1923 se je povezala z ostalimi nacionalističnimi zvezami bavarske prestolnici, brez Nemških social demokratov SD ja. Mu nikoli ne bi uspela absolutna oblast.

Vsak levi aktivizem,. Se konča kot totalni fašizem. Saj so otroci socialistov.

Normalno, ga Janšisti sovražijo Fašiste - komuniste saj so vsi iz iste štale socialistov. Vsi od Mussolinija naprej..Stalina, Pol Pota in našega Josipa Broza so se šolali v socialistični, komunistični ŠTALI..
kapljač    (4.9.2023 20:36)
Partija malo za obnovit spomin, svoj čas si podpiral Janšo in sds pa si kapljiča zato vsebinsko spremljal z "desanko šakič"

Stanislav Sivec moj odgovor , ko praviš , da naj bi Janša in Golob imela istega gospodarja .

Janša je nastal v času Slobodana Miloševića , kot "možen vrinjenec" slovenski politiki, da jo "zavadi" (skrega) .
Podobno kot Jelinčič v času dr. Drnovška , patriotom predstavljen umetno "kot upornik" .
Tako podobno se Goloba sicer politično ni gradilo . Ima pa Janša prste vmes pri Golobu , že zaradi podobnosti načina podpore pri Šarcu, kar je Šarca tudi katapultiralo v ospredje, ko Janša ni podprl Pahorja za predsednika RS in je Šarec ta bonus , ko je skoraj premagal Pahorja , lahko koristil v držanozborskih volitvah.
Golobu pa je Janša "nasilno" spodrezal poslovno kariero, in je ta moral "napasti " vsaj politično. Drugače se Golob politično ne bi odzival. In je lahko nastopil kot politična žrtev in bodoči upornik Janši , kar je ogromen politični bonus prinešen seboj na volitve.

Včasih izgleda , kot da si politične nasprotnike Janša sam izbira . Tudi je Janša najboljši " v lovljenju v kalnem". Pomeni
( Scenarij izmišljenih zgodb, afer v katero navleče nič hudega sluteče nasprotnike in ko se ti naivno branijo obtožb so "na tujem terenu". In je Janša kot napadalec kot "na domačem terenu", saj scenarij on edini "pozna tudi na pamet" , ga tudi ne moreš premagati, če se ga ne lotiš , ravno z njegovim orožjem . )

Pa ne rečem , da so mu Janši vsi , tako kot Logar tudi lojalni , oziroma "hlodovina" Počivalšek, prej bi rekel , so ocenjeni od njega, kot lažje " premagljivi", če že ne na volitvah pa po volitvah.
Janša "je vojak" , se tako loteva tudi politike in je logično , da je v prednosti pred politiki , tistimi " brez jajc"! Sploh pa brezjajčnimi filozofi.

Kam v resnici sodi Golob , in česa vse je sposoben ,še pa ugotavljam. Ne kaže vsaj , vsaj ne karakterno, da je sposoben "prodati državo in državljane" , kot se nam je , pri vsej politiki , dogajalo vsa desetletja v samostojnosti.
Zagotovila pa ni , sploh če pomislim na mehkužno trenutno zunanjo politiko.
In če pomislim, da bi zaradi ukrepov v času Covida19, mnogi prejšnje oblasti morali sedeti za gitrami.
In sedaj , ko se že ve v zanemarjanju protipoplavnih ukrepov , ki so tako hude poplave in tolikšno škodo povzročili , po krivdi zakonov že iz časa prve Janševe vlade, tudi ne kaže , da se bo uveljavljalo kazensko in politično odgovornost , saj se skupaj z Golobom "lopatkajo " tudi ravno ti , ki v politiki že dolgo nimajo več kaj iskati in so vir večnega škodovanja družbi , da ko nastopijo posledice , ki jih je nujno potrebno odpraviti , se "hudirji" lahko prelevijo v rešitelje nacije.

In karavana gre dalje , ker tudi psi, nekateri od zahripanosti , dovolj glasno, več ne lajajo.
ody    (4.9.2023 20:46)
¸Obraz-za domovino in bogaz Janšo naprej.Slava Ukrajini.
kapljač    (4.9.2023 20:52)
Alkoholik
Tisti ki ne loči med Obrazom in kapljačem vsebinsko , temu lahko Janša sleče hlače in pred nosom tiši nago rit .

Je pa finta Janševih pobov v tem , da @ obraza ne poznajo, da bi ga obrekovali osebno, ker jim njegova vsebina daje probleme .
Pa bi preko kapljača poskušali amortizirat jezo, ki jim ta povzroča na drugih socialnih omrežjih.

En tak post močnega odziva je tale in je očitno da se je Janša usral , da je zasmrdelo in išče kontakt z menoj.

"Janšo in njegove lopate " bomo morali umakniti Ljudstvo ".

Politika tega ne misli , ker lahko nanj primitivca "kaže s prstom " , da se njim desetletja dolgo, ni treba dokazovati politično .
Janši pa je uničevanje Slovenije postalo že življenjsko delo , ne bo odnehal .
Je kot bi mu otroku vzeli najljubšo igračo.


Janša pa ni problem , tako kot si me našel takrat , da smo v nadaljevanju, misleč, oboroževali Slovenijo , da se ni izpostavljalo tebe in Bavčarja, Slovenije zaradi embarga ,v resnici pa je šlo za vajin račun, poklič kot si takrat znal "cigan grosupeljski"!
partija    (4.9.2023 20:52)
kapljač
Še danes menim, da bi 2008 bilo bolje, da bi takrat janša dobil volitve ko je zmanjkalo za tisti 1%. Čeprav kot si sam opazil ga ne prebavljam več. Tako bi bili danes gotovi tako janša kot neprekinjena vladavina LDS-SD, ki se še kar vleče. Jaz sem imel računico za državo ti pa verjetno za lastni rit.
kapljač    (4.9.2023 20:57)
In še nekaj, da boste "kmetavzi" vsebinsko lažje ločili med @ Obrazom in @ kapljač

Objektivna Kritika, je pravzaprav ocena nekega stanja. "To ni šimfanje". (Ok, to smo rešili)

V nekem delovnem procesu, posebej odpravljanja naravnih nesreč je pomembno kaj?

To da ima vsak sodelujoči člen, za tisto kar je najbolj usposobljen, svojo nesporno vlogo in s tem svoj pečat.
Usposobljen Organizator, organizira reševanje, premagovanje in odstranjevanje ovir, pragmatično razporeja ljudske moči, z svojim strokovnim znanjem, tudi samo sploh lahko nadzoruje izvajanje teh nujnih in pomembnih del ( civilna zaščita, gasilec, zdravstvo, župan itd.)
Kam pa pridemo, da vsi ti členi, z blatom žašmirani samo "šafljajo z lopato" in da vse kamere strmijo zgolj vanje? In se še vse drugo pomembno delo, ravno zato zanemarja?
Ker
Mehanik lahko šraufa, švasa
Električar priklaplja, odklaplja, montira
Operater -Telefonist omogoča povezave in sprejema tel. klice
Novinar obvešča javnost
Vojak se izpostavlja, reskira in išče poti, kamor drugi ne morejo
Policist varuje, zavaruje območje, nadzira, zagotavlja osnovno varnost in podobno kot vojak prvi med enakimi rešuje.
Prav tako reševalec, gorski reševalec imajo svoje specifične vloge in naloge. In svoj pečat.
Itd.
Domačin na svojem šaufla, koplje, nosi, kar mu pride pod roke.
Prostovoljec v pomoč domačinu šaufla, koplje, nosi! Pomaga.
Ostali nepozvani, pa naj fizično ne motijo z svojimi "zjali" in ovirajo procesa reševalnih del.

Politik, z vsemi možnimi poznanstvi in povezavami išče podporo. Doma in v tujini.
Trenutno, srednjeročno in dolgoročno podporo v pomoči in vsepovsod tam kjer jo lahko najde. "Tudi pri hudiču."!

In če primerjalno vsemu okoli nas, primerjamo delovanje v teh hudih časih, vsaj dveh top politikov, na terenu in okoli njega.
Torej
Predsednika vlade Goloba in šefa največje opozicijske stranke Janeza Janše, ugotovimo ,da je Janša svojo vlogo top politika povsem zanemaril.

-Golob je v ogrožene kraje in državo nemudoma pripeljal pomoč, tisto ki jo potrebujemo trenutno.
(Poleg z aktivacijo vseh ustreznih preskrbovalnih, delovnih in finančnih mehanizmov v državi prizadetim občinam in ljudem , še Tuje Helikopterje, tujo težko mehanizacijo, in tuje delovne ekipe, nič koliko drugih potrebščin )
-Pripeljal je najvišje predstavnike EU z zagotovili izrečenimi v eter, direkt v naša ušesa.
Da bomo izrečenemu lažje verjeli.
-Za srednjeročno pomoč Sloveniji (do konca leta in v naslednjem letu več kot tri miljarde evropskih sredstev, predvsem za povrnitev škode. Torej najprej za ublažitev in vzpostavitev kolikor toliko normalnega delovanja prizadetih ljudi in krajev.

-In pripeljal je zagotovila EU ja o dolgoročni pomoči do povrnitve Slovenije, fizično funkcionalno, najmanj "v njeno prvotno stanje" .

In kaj počne Janša, "kadar v roki ne drži svoje lopate"!?
(Ki je videti, kot da je kdaj prav prilepljena nanj. Se kaj dosti tudi ne premika)
Takrat, "brez lopate v roki" se predvsem
-Ne strinja z 14. avgustom kot dela prosti dan, namenjenim za svobodno ljudsko pomoč in solidarnost prizadetim ljudem in krajem. In jih naganja naj raje služijo kapitalu in cerkvi.

-15. Avgust ga ne moti , ker takrat se roma v Brezje v Vatikan in še kam.
In z solidarnostjo do ljudi prizadetih v poplavah v Sloveniji nima nič skupnega.
Oziroma "cerkveni športni dan", zgolj "za afne Guncat"!( Vsaj v tem obdobju po poplavah.)
(Nič proti 15. Avgustu, ta dan je moj krstni dan in moj god celo.
Tudi 14. Januar moj rojstni dan, takrat na ta dan naj bi Jezus Kristus izvedel svoj drugi čudež in sicer naj bi "ozdravil slepca ", zdej če verjameš. Sam obeh datumov, tudi ne vidim v povezavi z menoj versko. " Evo našlo se"! Bi rekli na Balkanu. Niti bi me motilo , osebno , karkoli z omenjenimi datumi, da se počne, tudi če sta osebno vezana name. In ker gre rado v tretje, moje ime Darko, je tudi okrajšava imena Božidar "Božji dar". Oziroma naj vse to patentiram? Se naj ven mečem? Celo Postanem veren? Dejte ga lomit no. Zguba časa in razuma.)

In kako je Janez Janša, top politik cerkvene desnice, z neskončnim številom poznanstev, še vedno veliko politične moči in " njegova lopata" z občasnim šaufljanjem, v spremstvu množice fotografov, prizadetim ljudem in krajem, družbi in republiki Sloveniji, sploh lahko v pomoč???

"Samo še za slikat" ! Kot da je konec sveta.
Sta v pomoč Slovencem, "Janez Janša in njegova Lopata", (skupaj z spremstvom fotografov, iz razloga ," za utrofit" najboljšo slikico, kot da nimajo kaj boljšega delati.)

Nekateri bi rekli "pomoč Sloveniji", je nekaterim zgolj za "delanje norca in osebno "Afnanje"!
Večina Slovencev upetih v dogajanje, posredno ali čustveno, domoljubno, pa "pomoč Sloveniji ", kot je tudi zaslediti, videti in občutiti, resnično in iskreno razume kot pomoč tako,
da ta res tudi pomaga.
In da koristi.
Trenutno, srednjeročno in dolgoročno najprej prizadetim in v nadaljevanju tudi vsem. Sploh mlajšim generacijam, našim otrokom.

Je treba reči!
kapljač    (4.9.2023 21:04)
Partija bi Janša že takrat iz Slovenije naredil kar je pokazal v času covida19. Oziroma organizacijsko bolj plastično prikazano, kot se je videlo z povzročenim kaosom in "ljudozerstvom" na javni rtv .
Janšo je treba odstranit. Nujno
Obraz-    (4.9.2023 23:02)
Ojoj, kako osebni smo postali. Pa naj se še jaz predstavim z majhnim namigom. Kar tri zelo zagrizene janšistke so mi ga pohotno vlekle. One vedo kdo sem jaz, vprašajte jih. Mayke mi.
kapljač    (4.9.2023 23:23)
Haha ! Ti Obraz tudi nimaš okusa !
BikJoco  ONLINE   (5.9.2023 7:20)
Joj kk cvili mačka, ko ji stopiš na rep....
kapljač    (5.9.2023 9:10)
Bikjoco, še posebej pri tebi je bilo opaziti, da Obraz rad mešaš z menoj osebno.


Sem najprej pomislil, da zato, ker se redko oglašaš in ravno toliko kot "osel dlako pusti, kjer se usede ", pa si "fijaker "še dodatno neinformiran ,sploh ker slabo bereš, in še na portalu, kjer je normalna komunikacija odvisna , da vsak post natančno preberemo , sploh ne zanima , kot da je tvoje glavno , "samo da lajaš" na osebnem nivoju kot "vaška reglja" in brskaš po črevesju doticnega , tudi če tam lahko prideš samo do dreka. Bi vsaj poskusil rezultat tvojega iskanja in obliznil prst.
Samo v ta namen ga socialno omrezje uporabljaš, da se prazniš.
Da je vse Šow z namenom v javnem "nadmudrivanju " z ljudem znanimi , da se te čim dalje sliši , pa če so komentatorji prisotnu ali niso , kot si mi enkrat prodajal med bližnjim srečanjem
Očitno ti ne ločiš med Šowom, med kritiko in Obrekovanjem, sploh kot je bilo razbrati na zadnje , kako si izrazil javno in nekomu zagrozil fizično obračunavati s tistim, ki ga boš še poiskal , ker ga je motila preglasna glasba je res najbolje, da se te človek , ki "ga itak moti tvoja muzika", obrani tako, da te ob srečanju takoj knokavtira . Kaj bi reskirali da potegneš "še nož". Strahopetci radi tako ravnajo .
(Jaz pa sem alergičen na tovrstne pripomočke, ker sem s kuhinjskim nožem, golorok že bil napaden. Pa vem kako kruto to zgleda . Ko se moraš čisto sam branit napadalca in tudi množice zjal. )Bi ti moral polomil vse prste, da bi v roko lahko prijel samo tiča za lulat. TOvrstna Alergija je zajeba stvar, sploh ne veš kaj medtem delaš.
No imam pa še nekak drugih alergij , ravno zato, ker si svoj čas v Velenju, da si prišel iz točke A do točke B, se moral trikrat stepsti .
Sploh meni, ker sem imel zajebanega prijatelja, katerega so se pizde bali, pa so mislili , da bodo z mano lažje opravili in se tako maščevali še njemu . In tu so se še najbolj zahebali . Meni pa je začelo vse bolj pasati saj je postajalo vedno bolj smešno, kako vsi, ko ga utrofiš pod brado, tako čudno padejo in vsak drugače. Ali pa tista alergija, ko je janez Janša name spustil svojega telohranitelja , da bi obracunal z menoj, in se mu je smejala cela Slovenija, ker ga je telohranitelja sam moral peljati na urgenco . Bi jansa vsaj bil tiho, tako pa je vsem razlagal, kak da sem nasilnež. A sam je prosil , kot že mnogi pred njim)


Kako naj z obcinskim politicnim Šowmanom , ki ne bere komentarjev, ki ne razumeme kritike, ki ne loči med komentatorji, in ki jih svetnik mestne občine na grdo javno obrekuje , jim grozi z hudimi batinami, če se z njim ne strinjaš, še rokuješ v rokavicah , če je ta eno nepredvidljiv in drugo skrajno nasilen ?
Toliko da "žaba napihjena " ne boš začuden reakcije občanov, katere misliš , da ti z svojim obnašanjem v svetu mestne občine lahko predstavljaš tako kot tebi nekaj prileti na jezik", brez da te zanima reakcija občana.
Ker ni nujno da prileti iz lufta ptičji, celo golobji kakec.
Jaz si res ne znam predstavljati tvoje reakcije ko se srečamo naslednjič, ker kaj pa če sem jaz tisti, si misliš, ki te je prijavil policiji za preglasno glasbo in kateremu si zagrozil da ga boš "zabil v tla". Sej pa razlike ne ločiš niti med kapljačem in Obrazom . Pa je očitna. Razen če nočeš razlikovati , ker ti prav pride .
Vem pa kaj je storiti meni, kadar imaš "norca pred seboj". Tudi če se norca radi Šowa samo dela! Njegov problem , naj si vsaj prej napiše na čelo, da se ve .
Hidrant    (5.9.2023 13:07)
to so diskusije!
Obraz-    (5.9.2023 15:04)
No, pa vam je le uspelo razjeziti "kapljača", da vam je natrosil nekaj resnic o "grosupeljskem ciganu".

Kot pravilno zgoraj ugotavlja uporabnik Piiko: "Vsi, od Mussolinija naprej ... Stalina, Pol Pota in našega Josipa Broza so se šolali v socialistični, komunistični ŠTALI .. " - tudi Janez Janša, seveda.

Kar pa se tiče zgornjega namiga moje identitete; danes se baje pred lokalnim odborom janšistov v starem Velenju tre množica janšistk, ki prijavljajo vse moške, katerim so ga kdaj koli pohotno vlekle. Baje je samo v mestu Velenju že 1.342 osumljenih domačinov. Kje so šele vsi priseljenci in azilanti brez papirjev. Se že vnaprej opravičujem vsem po krivici obtoženim.

Lep dan in lep pozdrav vsem.
Obraz-    (5.9.2023 15:17)
https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/62567d78162a9/video-v-javnost-pricurljali-posnetki-kanglerjevih-telefonskih-pogovorov-kaj-razkrivajo
amater    (5.9.2023 15:45)
mater, ste pa naporni, eni in drugi.....:-((((((
dendimon    (5.9.2023 17:23)
ŽELELI STE GA IN DOBILI STE GA! 1xbom na tvoji strani in rekel TO KAPLJAČ! :D

Ostali janšisteki/fašisteki se pa lahka kam zaletite pa še to ne bo zadost! ;)
Alkoholik    (6.9.2023 21:22)
kapljač sprašuje ! (kapljač 14.8.2021 9:41)

Pa začnimo z eno domačo diskusijo . Kdo od vas "luzerjev" , ki vas najbolj zanima kdo nima svojega življenja , a prehodil sem ga na rokah širom Evrope , sami pa od doma pa do šihta in nazaj . In to vam je bil najbolj glasnim v resnici lajf . Komu vi torej mamini pobčki, lahko še očitate njegovega življenja ? PA koliko vas je klečalo pred menoj ker sem vas v boju premagal , kadar ste imeli predolg jezik ? Nisem rabil dvakrat udariti ,sploh pa ne trikrat ker bi naslednjič že po dreku.
Se je že kdo od vas ,ki me ni cenil kot človeka , kot politika in kot enega redkih državljanov , ki se je zoperstavil tako levi kot desni politiki, že samega začetka osamosvojitve in zmagoval tudi ko nisem imel nobenih realnih možnosti , da bi se podobno preizkusil vsaj v virtualnem svetu , če že svojega nimate , kot se je znal kdaj že , izpostaviti tudi kapljač?
V temi kapljač sprašuje, se lepo vidi , vse kar kar o kapljaču morate vedeti !

V resnici pa sem bil luzer , ko bi moral Janeza Janšo zaustaviti že takrat, a imel sem ga pred nosom , bi v bilo na izzi, sej sva v oborožitvi Slovenije že sodelovala .In je vedno tako, ko zagusti , da pravi barabin blizu političnega korita ostane faca, mi ostali pa smo švercarji . In kar je ne samo meni storil in mi uničil podjetje s sedežem na Dunaju ,ker se je grosupeljski cigan polakomil še mojega "zlatega jajca ", ki sem ga dobil iz ZDA in bil tako ekskluzivni zastopnik edinstvenega produkta ,za Slovenijo in vse republike bivše Jugoslavije .
Če bi to storil in ga zaustavi , bi takrat bil naVaden kriminalec enkrat več ,saj karakter pošasti Janše večina ni poznala, kot ste ga lahko spoznali šele pošast v tej vladi.
kapljač    (7.9.2023 6:39)
Janeza Janšo, levi pol , očitno namenoma vzpodbuja , da nanj lahko "kažejo s prstom", in se z njim merijo , "katerega rit je bolj usrana" . Koga še državnotvornost zanima???

"Da nimajo ja.jc in da nimajo smelosti , državo spraviti naprej ", se tudi vsakomur "vidi že z neba", da jim je ravno zato vzdrževanje Janeza Janše v top politiki ,vsa desetletja , edina misel in edini cilj za oblast, pa vedo vsaj poznavalci političnega dogajanja v državi.
In so tudi tiho.
Njihovi programi in reforme ,tudi pri tej zadnji vladi , nasploh po odstavitvi ministra za zdravje , se vidi , so zgolj utvara. Tudi trenutek romantične slabosti kdaj, preden se uvidi , da politična realnost " ima zobe, grize " in zgleda povsem drugače . Predvsem pa zahteva "mogočne ja.jce" in celega človeka.
Brezjajčno pač ne gre!
Se vidi , Je takoj treba raje sebe začeti reševati in zato treba odstaviti ministra , ki si preveč prizadeva in preveč smelo, tudi kdaj z glavo skozi zid.
Ker Janše lotiti se ne sme pa nihče . Bi se nujno morali, da jim je v interesu napredek družbe , kot take, tudi če bi sebe politično , ja celo "žrtvovali"!

Janša pa to potezo "elite brezjajčnikov", odlično zlorablja .
Kako ne , saj mu s tem odnosom , oproščajoo vse anomalije , ki jih počne in ga ohranjajo, mu tako omogočajo vsaj politično preživetje . ( Ja živi kot "kralj na Betajnovi ", je sam v vladi ali ni . )Vmes pa malo "poštrika" enkrat tu, drugič tam , da pade ta vlada , pa ona , kaj mu mar za ljudi . Če ni mar niti drugim. Torej levim, desnim in srednjim .
In tako gre vse v nedogled in v napačno smer .

Ja naravnost se je Janez Janša v vlogo "peklenščka“ že prav vživel ".
V času Corone19 , tega tudi ni več niti skrival .
Še malo, če ne prej , pa z državljansko vojno, krvavo , kot jo sam imenuje , ki jo tudi poleg sovraštva sam vzpodbuja , bi lahko postal celo " ljudožer". In vse to se mu dopušča , zgolj da bi levi pol, kakor dolgo pač gre , vsaj na volitvah , "vsaj na volitvah ", že zaradi omenjenih lastnih slabosti, imel premagljivega političnega nasprotnika , tega , ki se več niti ne zna kontrolirat in to lahko zazna že vsak "bedak" v državi, pa je levim toliko lažje v vsem. In v splošno škodo.

Kakšna ignoranca stanja v državi !?

Se postavi seveda še podvprašanje :
"Kaj bi fizičen odhod Janeza Janše, s političnega parketa , pomenil za elitno politiko v državi "?
Katastrofo !

Ja, bi bilo, "Kot da bi jim zvezali roke in priškrnili jezike , hlače pa spustili do kolen" , ker nam razen " "vidnega SCanja v prostor" , drugega ljudem , ne bi imeli kaj za povedati .
Tudi do sedaj niso !
Ker tudi nič od tega , razen "SCanja", kar so tudi samo obljubljali , v vseh desetletjih , niso niti približno uresničili .

In ker "ELitna POlitika" , ne bi bili več konkurenčni , niti "na trgu dela" , bi morda celo "LJuDstvo" lahko bilo v situaciji , prevzeti oblast.

Končno bi rekel!
(Zdej če karikiram)Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]