Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

eni iz, drugi v slovenijo !? (Neznan 28.8.2023 5:44)

Češki lastniki POP_TV, Svet KanalA gredo na Hrvaško. Ne selijo samo MCR, ampak vso produkcijo, razen dnevno informativnega programa, zato so tudi tako številna odpuščanja na Pop; pa še bodo odpuščanja.

Naši ministri še niso spregledali, da z obdavčitvarni, s komplicirano delovno pravno zakonodajo odganjajo firme iz Slovenije, vrata pa odpirajo raketnim tehnikom, znanstvenikom, kirurgom - samim takim ki ne morejo razporediti lopato nič pomagati po neurjih,

- vozijo jih pa dnevno po cca 800 v nastanitvene centre po vsej Sloveniji in zanje plačujejo prilagoditvene programe, ipd.

Začnimo zbirati zamaške za oblastnike.McLeon    (28.8.2023 8:12)
Hrčki za=bavajo one iz BiH da čakajo na meji 5 do 10 ur (Šengen). Migrante hrčki pošiljajo masovno k nam na košto in nastanitev, naši pa po Dalmatinski obali in Istri ogromne finance proč mečejo v proračun CRO. To je ekonomija hrčkov in pametna vladavina Slovenije in Slovencev.
classy    (28.8.2023 8:31)
Na Hrvaškem so dvignili pokojnine za 8,4% , pri nas se pa izogibajo upokojencev kot hudič križa.
alekpet    (28.8.2023 8:44)
Kaj jamrate!

Javite se za

https://mss.si/novice/razpis-za-mladinskega-podnebnega-delegata !!!

mladinskega podnebnega delegata.

Bolje to - delegat - kot kak nov bager za sanacijo po ujmi pravi ministrstvo, ki razpisuje to produktivno delovno mesto.
He32ma    (28.8.2023 8:55)
Obljube:

- 30 dni do specialista
- Golobov vesoljski program
- 100.000 BDP na zaposlenega
- 30.000 stanovanj
- itd

Prioritete:

- ustanavljanje ministrstev,
- prevzem RTV
- nabijanje davkov
- izgovori da struge vodovja niso počiščena kot redno letno opravilo
- ceste razsute da vozimo slalom in poskakujemo z avtom kot na divji kobili
- enostavno zaposlovanje migrantov
- podiranje ograj na meji
-avstrijci pa kontrole na mejah
- itd
partija    (28.8.2023 9:17)
He32ma
Vlada se je tudi meni že zamerila.

Vendar ne poznam primera kje na notranji meji eu imajo ograje. Kaj ti bo ograja, če se lahko brez kontrole pelješ skozi mejni prehod?
In kaj bo Avstrijcem mejna kontrola, če 100m okoli meje ni nikogar. Populizmi za idote.
winzer    (28.8.2023 9:55)
partija motiš se, to deluje na drugačen način...
zvonc    (28.8.2023 12:42)
hja ja -slovenski novinarski presistuti pop TV -partijsko trobilo gre na hrvaško RTV SLo -udbovska tovarna laži z onim kretenom Štefančićem pa bi rada šla v srboslavijo -pa še je tam nočejo vzet -tak smrad je
partija    (28.8.2023 14:51)
winzer
Daj razloži, da ne izpadeš kreten...
He32ma    (28.8.2023 15:24)
Partija o.k. !

Zakaj pa potem naši v Dobovi naložijo avtobuse in jih razvozijo, peljejo, namestijo po Sloveniji, zakaj jih ne peljejo vsak dan kar direktno na Ljubelj h Avstrijcem, če so ograje brez veze?

Saj, če je vse legalno potem jih naj kar Hrvati peljejo v Salzburg.
motofrik    (29.8.2023 15:24)
To meni že dolgo ni več jasno... V gospodarstvu se firme zapirajo, javna uprava se krepi , prisesanih na zizo države je vedno več... Kje pa mislijo, da bodo dobili denar za delovanje države..???? Aktivno zaposlenih (ki dejansko proizvajajo dobiček) je vedno manj, upokojencev vedno več... v nedogled to ne gre.
volley    (29.8.2023 20:49)
Zakaj vse te ilegalne migrante ne pošljejo v Luče, Sneberje, Črno, ... ampak jih namestijo na toplo posteljo in hrano po izbiri ter na žepnino?
Velen Kovač    (29.8.2023 21:27)
@motofrik - to ne gre v nedogled, ker ti misliš da je edini generator denarja gospodarstvo. Žal temu ni tako. Ogromno denarja gre mimo gospodarstva, kot so siva ekonomija, kriminal ect ect,... drugače obstaja razlika med javnim sektorjem, ki se logično povečuje in se mora, in javno upravo, ki pa ni videt da bi se tako povečevala kot ti oglašuješ. Drugače pa je seveda tudi javni sektor generator denarja, da ne bo pomote! Če ne veš kako,.. se malce potrudi!Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]