Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 598

Velenje.com : Diskusije : Ljubezen & romantika : Vprašanje
 

zakaj? (Neznan 22.5.2019 13:43)

Zakaj moraš zaradi 15 dag poscanega mesa celo babo vzet?niet    (22.5.2019 14:08)
Zakaj. Zato ker ženske ne gledam kot odvečno meso okrog p...e ampak jo gledam kot osebo, ki ima tako dobre kot tudi slabe strani. Vzel sem jo in imam jo kot celoto. Zato, ker moški nismo sposobni podariti svetu nekaj najlepšega v življenju. To je novo življenje. Plod ljubezni. Zato, ker človek ni navajen biti sam ampak v paru. Torej ženska ni samo tistih tvojih 15dag ampak je veliko več. Če pa ti tega še nisi dojel, da ni samo za to, da sproščaš svoje frustracije in se olajšaš, ti jaz ne morem pomagati mislim pa, da niti kdo drug.
gospodarica    (22.5.2019 16:06)
1. ker ste moški, kar pomeni, da imate živalski nagon in ste zaradi tistih 15 dag pripravljeni naredi najbolj nerazumne in neverjetne stvari, ki jih nobeno bitje, ki ima razum, ne bi počelo. Ampak, ker imate v glavi samo to kako boste nekam vtaknili svoj spolni organ, ne vidite ničesar drugega.
2. ker ste kot moški popolnoma nesposobni živeti samostojno življenje. Najprej mora za vas skrbeti mama, nato ženska, ki vas mora imeti stalno pod nadzorom in pod kontrolo. Najdejo se pa seveda tudi ženske, ki se vas usmilijo in vam celo perejo, kuhajo, likajo in čistijo za vami (meni popolnoma nerazumljivo).

3. ker ne znate imeti pod nadzorom svojega nagona in verjamete, da se mora vsako živo bitje razmnožiti, zato vam je nujno, da poiščete dovolj neumno kandidatko, ki se bo pustila oploditi, da se bo lahko vaš nagon širil še na prihodnje generacije.

4. ker kot moški ne potrebujete toliko denarja, prav tako pa ne razumete, da mora denar krožiti, zato nujno potrebujete žensko, ki bo urejala vaše finance.

5. ker sami niste sposobni poskrbeti za vaše mladiče in bi človeštvo brez žensk propadlo.

To so sami glavni razlogi na zgoraj zastavljeno vprašanje. Problem, ki bi te moral bolj skrbeti, pa je ta, da se velika večina žensk odloči, da se z moškimi nagoni in njihovimi potrebami ne bo ukvarjala ter se raje posvetijo same sebi in svojemu življenju ter si namesto človeškega mladiča omislijo raje živalskega. To je sicer zelo pametna izbira, ampak prav tako vodi do propada, kar pa ni naš problem, saj takrat več ne bomo na tem svetu.
kuhalnica    (22.5.2019 16:18)
Gospodarica ,zelo lepo si se opisala.
niet    (22.5.2019 16:36)
Gospodarica, ti mojo partnerko označuješ za neumno. Od kje tebi pravica, da druge, ki niso takšnega razmišljanja kot ti ozmerjaš za neumne. Če je že kdo tukaj v zmoti si to ti. S tem tvojim prepričanjem sama sebe, da nikogar ne potrebuješ, da ne boš nikogaršnji tiskarski stroj. To je tvoje razmišljanje in ga ne vsiljuj drugim. Bi te rad videl čez recimo 20-30 let, ko ne boš imela koga, da te obišče, da ti reče babi, oma, omica... Žival nikakor ni človek in nikoli ne bo in ne more nadomestiti tega. Če pa si takega razmišljanja pa žal nekaj ni vredu s teboj. Kakor tudi za prejšnjo diskuzijo o vibratorju. Totalno nerazumevajoče, kako lahko en predmet, ki nima ne duše, ne čustev nadomesti nekaj tako lepega, kot je človeško bitje. Mogoče sem pa jaz starokopiten in ne razumem teh novodobnih novitet med mladimi.
gospodarica    (22.5.2019 16:39)
Niet… nisi samo starokopiten. Si naiven in neumen, tako kot tvoja partnerica, ker te je vzela in se očitno pustila oploditi. Več bi naredila, če bi si kupila vibrator in naredila nekaj zase. Vnukov, ki bi mi skakali po glavi in kratili moj mir, pa ne potrebujem.
Boginja    (22.5.2019 16:52)
Sarkastičen odgovor na tvoje vprašanje, tudi ženka mora zaradi enega kosa mesa celega prašiča redit...
niet    (22.5.2019 17:03)
Moje sožalje za tebe in tvoje razmišljanje. Si daleč od normalnega.
binc    (22.5.2019 18:43)
Saj ti ni treba- Kdo te pa sili. Pa naredi tako kot je moja sestra. Poročila se je z moškim in pravi, da je srečna. ha, ha
V.I.P    (23.5.2019 3:16)
gospodarica.
Zdaj me pa res nekaj zanima.
Kako gledaš ti na svojo mamo in atija.? ( če sta pa pokojna potem pa kako si jih gledala?)
Sta za tebe isto neumna? Še posebi tvoja mama, ko je kuhala,likala,prala, tebi in tvojemu očetu?
Se potrudila, da te vzgoji in dvigne na pravo pot?
mclaren    (23.5.2019 10:24)
hahaha! še sreča da obstajajo babe iz gume da mi ni treba žive prenašat!
gospodarica    (23.5.2019 11:17)
V.I.P. Kot si lahko opazil, se je moja mama zares potrudila, da me vzgoji in dvigne na pravo pot, kar ji je 100 % uspelo, zato jo občudujem. Prav tako očeta, ki je vodenje financ prepustil mami, tako da nama nikoli ni nič manjkalo, on pa je za nagrado lahko šel h kakšni ljubici, kjer je potešil svoj živalski nagon in se nazaj vrnil pomirjen in ponižen. No, da odgovorim na tvoje vprašanje. Mama ni nikoli kuhala očetu. Če še ne veš obstajajo ljudje, ki so plačani za to, da se ukvarjajo s tem, kar je pametnim ljudem popolnoma odveč (torej kuhanje, pomivanje in podobno), prav tako obstajajo posebni objekti (restavracije, lokali...), ki so namenjeni prehranjevanju ljudi, ki svoj prosti čas raje namenijo bolj pomembnim zadevam, kot je pripravljanje hrane in čiščenje svinjarije. ki ostane potem, ko se družina nažre. Sendviče in podobne traparije pa zna pripraviti vsak, tudi tisti, ki imajo razne težave (fizične in psihične). Ne boš verjel, celo nesposobno bitje od moškega je sposobno pripraviti sendvič in počistiti za sabo (samo ženski ukaz potrebuje, ker moški delujete kot roboti). Za likanje prav tako obstajajo ljudje, ki bodo za par evrčkov to z veseljem opravili. Počisti pa vsak za sabo (tudi moško bitje ni izjema!). Mama mi je prav tako dala posebno lekcijo - moško bitje mora nujno imeti svoj brlog (torej svojo sobo s posteljo), kjer lahko sprošča svoje živalske nagone, ne da bi pri tem povzročal nered in svinjarijo po celem stanovanju, posteljah in po pohištvu, ki ni namenjano sproščanju nagonov. Upam, da sem ti dovolj jasno in podrobno odgovorila na tvoje zastavljeno vprašanje. Ker pa si moški in dvomim, da si razumel, lahko vprašaš za dodatna pojasnila in razlago.
frenk 53    (23.5.2019 12:11)
Gospodarica, srčno upam, da nimaš otrok. Takšni ljudje se ne smejo razmnoževati. V resnici te pa verjetno nihče ne povoha, ker si gnusna. Če že ne na pogled, pa po karakterju. Nagona, ki ga pripisuješ moškim, pa ti seveda nimaš.... To je namreč nekje višje na evolucijski lestvici.
niet    (23.5.2019 14:22)
Torej po prebranem si totalno razvajeno dete, ki prihaja iz družine, ki je kot družina obstajala samo na papirju. Nisi samo ti trpela v otroštvu kakor tudi tvoja mama ne. So še drugi, tudi jaz. Samo, da za razliko od tebe mi je otroštvo dalo lekcijo, da ne bom tak kot je bil moj oče. Sem čisto nasprotje njega. Res škoda, da si šla v tak ekstrem, ker roko na srce niso vsi taki. Obstajajo tudi dosti boljši. Upam, da boš kdaj spremenila razmišljanje in dala ljubezni priložnost. Ker vibrator je vibrator, strast med dvema je pa nekaj posebnega in nezamenljivega. Veliko dobrega ti želim v življenju.
V.I.P    (24.5.2019 0:24)
niet totalno se motiš, da je razvajena!
Razvajenost je nekaj čisto drugega.
Sem poskusil razumeti kaj je hotela napisat ampak ne gre.
To je neka genska napaka že od njenih prednikov. (Verjetno posledica Črnobila)
Poglej kaj piše za svojo mamo in očeta. In na kakšen način so doma imeli vse skupaj.
"On je za nagrado lahko šel kakšni svoji ljubici"
Nimam besed.
gospodarica vsaj iskrena si! To je pozitivna stvar.
niet    (24.5.2019 8:07)
V.I.P. poznam kar nekaj primerov, ko sta starša čeprav smupnemu življenju imela ločeno življenje in sta otroku nudila vse mogoče. In večina jih je res razvajenih, polni sebe, arogantni...
gospodarica    (24.5.2019 17:32)
niet prav imaš. Sem razvajena, polna sebe, arogantna in še marsikaj več. Predvsem pa samozadostna in neodvisna. In na vse te lastnosti sem PONOSNA. Sram bi me bilo biti pomilovanja vredna gospodinja, ki ne vidi dlje od razmnoževanja in moškega bitja, ki si ga je nakopala na glavo in posledično njegove nagone, za katere mora brezplačno skrbeti. Takšne se mi resnično smilijo, ker od življenja nimajo ničesar, potem se pa tolažijo z raznimi banalnimi neumnostmi (npr. kako so srečne, ko se jim otrok prvič nasmehne, ko jih mož objame in podobno). V resnici pa tako potomec, kot tudi moško spolno bitje vse to delajo in govorijo samo zaradi lastne koristi - torej, da jim nesrečnica kuha, pere, lika in pospravlja svinjarijo, ki jo ves čas puščajo za sabo, za moškega pa je glavno to, da ima luknjo kamor se lahko sprazni. Nesrečnica pa ne opazi, da mora za tistih par lepih besed in nasmeškov igrati več profilov različnih poklicev (in to 24ur na dan), predvsem pa mora opravljati najstarejšo obrt (plačilo za to obrt je možev - ljubim te). Vse torej opravlja brezplačno. Zakaj točno? Kot sem že opisala, so imeli moji to drugače urejeno in vsi smo bili srečni, ker je vsak od tega imel KORIST. Sama sem se pa vseeno raje odločila, da se z moškimi ne bom ukvarjala, ker jih ne potrebujem. Imam svoj denar, svoje stanovanje in svojega hišnega ljubljenčka (torej otroka), kar mi popolnoma zadostuje. Zavedam pa se, da je prav, da obstajajo ljudje, ki se želijo razmnoževati, drugače zdaj ne bi bilo frizerjev, gostincev, kuharjev in podobnih ljudi, ki skrbijo zame in za moje razvade.
niet    (24.5.2019 18:49)
Nismo vsi tvoj oče. Tako, da ne sodi vseh po tvojem očetu. Drugače pa star pregovor pravi, da ena žlica ne more sama ropotati, tako, da, če si se nalezla to od svoje mame se mi smili tvoj oče, čeprav kolikor vidim ga nimaš v dobri luči. Potem hvala bogu, da se je po svoje znašel. Kdo pa nebi ob tem.
gospodarica    (24.5.2019 20:26)
niet. Svojega očeta imam v zelo dobri luči in ga spoštujem. Večina moških namreč nikoli ne prizna svoje nesposobnosti in posledično se ne zavedajo, da so pri določenih zadevah v življenju omejeni (ne zmorejo voditi svojih financ, sprejemati različnih odločitev v življenju in podobno), prav tako se ne zavedajo, da potrebujejo žensko pomoč pri vodenju financ in pri vsakdanjih (izbira jedi in dnevne aktivnosti), pa tudi bolj pomembnih odločitvah - kam na dopust, kakšen (prilagojeni) avtomobil bi bil primeren za njegove sposobnosti itd. Moški mora prav tako razumeti, da je ženska tista glavna, kar pomeni, da potrebuje svoj (večji) avto, svojo (večjo) spalnico in ker nadzorovanje moškega zahteva tudi veliko energije, potrebuje tudi veliko prostega časa, ki ga preživi na morju ali v toplicah - sama ali v družbi prijateljic s katerimi izmenjajo izkušnje in ideje glede novih tehnik nadzorovanja in upravljanja z moškim(moškega takrat odda v za to primeren objekt, torej vrtec namenjen moškim - gostilno, kjer bo nadzor prevzela natakarica). Naslednja zadeva - moški ne razumejo, da se je zgodovina spremenila in da gospodinjska dela več niso domena žensk, ampak izključno njihova obveznost, ženska se mora samo potruditi, da bo to dejstvo sprejel. Skratka, moj oče je vse skupaj sprejel, zato ga spoštujem. Prav tako pa je mama vedno cenila njegov trud, zato smo večinoma hodili jesti ven, da smo ga malo razbremenili, če je bil še posebej priden, pa je lahko obiskal moški vrtec in sprostil svoje živalske nagone. Torej - življenje je preprosto, samo ne komplicirajte ga z raznimi čustvi, romantiko in podobnimi nesmisli. Sprejmite svoje ne(sposobnosti) in delujte v skladu z njimi.
niet    (24.5.2019 21:13)
Hahaha ti pa si pojava. Evo roka. Hahaha. Dobra si. Ni kaj. Jaz se samo eno sprašujem. Kdo se lahko pohvali, da ti je vzel nedolžnost? Vibrator, kumarca, banana, bučka ali nemara tudi kaj večjega kot jajčevec.
V.I.P    (24.5.2019 23:52)
Niet si zdaj dojel, da ni razvajena?
Genska napaka... narava se je poigrala.
Sploh se pa ne spušči na njen nivo.
Fatr ji je bil priden in je dobil dovolilnico za nocni club.
O faq 😊 LOL :)
niet    (25.5.2019 10:24)
Ma saj se ne spuščam na njen nivo samo ne morem dojeti, da lahko ena oseba toliko sovraži nasprotni spol. To so že ekstremi tako kot so veganci, verniki. Vse, kar gre v ekstreme nikoli ni prineslo nič dobrega.
Drugače pa ja poznam to.
Ne kregaj se z idiotom, ker te bo spravil na svoj nivo in te premagal z izkušnjami.
gospodarica    (25.5.2019 11:22)
niet. Moškega spola niti slučajno ne sovražim. Nasprotno. Raje grem na pivo v moški družbi, kot v družbi žensk, ker mi resnično ni do poslušanja o tem kako so uboge, koliko gospodinjskih del morajo opraviti, najhujši so pa tako monologi o njihovih frocih (o plenicah, hranjenju in podobnih nagravžnih zadevah, ki mene resnično ne interesirajo). Skratka, eno samo jamranje in ustvarjanje drame iz najmanjše malenkosti. Moški ste bolj enostavni. Dokler razumete, da z vami ne želim ne seksa, ne romantičnih neumnosti, še najmanj pa zveze. Ko si začne moško bitje domišljati kaj več, takrat spozna zakaj sama sebi pravim gospodarica.
niet    (25.5.2019 12:06)
Kako lahko otroku rečeš, da je nadloga. Imam otroka in imamo psa pa je nadloga samo pes, dela dosti večje probleme, kot pa otroka. In psa nikoli ne bom tretiral, kot družinskega člane še majn pa kot svojega otroka. To je pa že skregano z vso logiko. Žal, tako je moje mišljenje, vem pa da ste vzunaj takšni, ki imate psa rajši kot otroka. Kaj potem tvoja mati tvojemu psu reče vnuk ali kako. Si mi pripeljala vnuka za čuvat? Vem, lnudje smo si različni in prav je tako. Nekateri imajo družinske prioritete, nekateri takih prioritet sploh nočejo imeti. Nekateri si nadvse želijo imeti otroke pa jim zdravstvene težave tega ne dovolijo, nekateri bi pa lahko imeli otroke pa to zavračajo in si ne želijo takšnega življenja. Zanima me samo, kako bo s slednjimi v poznih letih, ko ne bodo imeli nobenega. Ko bodo vsi njeni prijatelji, kolegi, znanci imeli svoje družine in se ne bo imela s kom več pogovarjati. Bo tudi takrat gledala na to, da je gospodarica svojega življenja. Jaz sem tudi gospodar svojega življenja in ga ne menjam za nič na svetu. Meni tako odgovarja in sem zelo rad v vlogi očeta, partnerja, tudi domača opravila mi niso tuja. V vrtec, kjer kelnerca prevzame čuvanje ne zahajam, ker mi je škoda zgubljenega časa. Lepo, da imaš svoje mišljenje, da stojiš trdno na tleh, in da nisi odvisna od drugih, samo poraja se vprašanje kako dolgo boš zdržala tako.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]